понеділок, 17 серпня 2020 р.

УВАГА! Готуємось до педради.

 Шановні вчителі! 

Пропонуємо ознайомитись з чергою денною педради,яка відбуватиметься 26  серпня 2020 року.

1.     Про виконання рішення педагогічної ради № 6 від 29.05.2020 р.:  результати літньої оздоровчої кампанії (інформація заступника директора з виховної роботи Коршунової Н.І.).

2.     Про використання в роботі освітян «Джерела» основних методичних ресурсів (доповідач: заступник директора з навчальної роботи Крохмаль  Н.Б.). посилання на презентацію

3.     Про впровадження у закладі протиепідемічних заходів в період карантину (інформація лікаря школи-інтернату Доценко І.В.).

4.     Про результати організації та впровадження дистанційного навчання здобувачів освіти «Джерела» (доповідач: заступник директора з навчально-виховної  роботи Конограй І.В.).посилання на доповідь

5.     Про впровадження проекту «HS=школа здоров’я» (доповідач: голова МО вихователів Пивовар М.О.).

6.     Про модернізацію матеріально-технічної бази школи протягом навчального року (інформація  директора школи-інтернату Нішенка О.В.).

7.     Про затвердження плану проведення курсової перепідготовки (доповідач: заступник директора з навчальної роботи Крохмаль  Н.Б.).

8.     Про опрацювання інформації щодо результатів роботи діяльності структурних підрозділів закладу освіти (доповідачі: голови МО Флюр Ю.О., Жовтяк Г.К.).

9.     Про нагородження педагогічних працівників (директор школи-інтернату Нішенко О.В.).

10.                Про затвердження річного плану роботи школи-інтернату на 2020-2021 н.р. (доповідач: директор школи Нішенко О.В.).

11.                Про затвердження режиму роботи школи на 2020-2021 н.р. (доповідач: заступник директора з виховної роботи Коршунова Н.І.).


Немає коментарів:

Дописати коментар